Hej!

Ensimmäinen päivitys, joten jännittää! Ei varmaan pitäisi, koska blogi on tätä kirjoitettaessa ja julkaistaessa vielä salasanasuojattu... Mutta silti ollaan (molemmat) ihan tärinöissä (I SWEAR SE ON SANA). Mutta. Juu. Päätettiin yhdessä että tähän ekaan postaukseen selostetaan jotain ittsestämme, joten tässä tulee, Em alottaa:

Heyy, kuka ikinä oletkin. Ruudun takana tätä tekstiä väsäilee 1999 syntynyt kakara, eli Em. Olen ulkonäöltäni sinisilmäinen blondi, ja luonteenpiirteisiin sisältyy mm. se, että olen liian kiltti, ärsyttävän puhelias, naiivi, höppänä ja toisinaan jokseenkin kaksimielinen ihminen. Peruselämän faktoihin minusta kuuluu ehdottomasti se, että olen parantumaton directioner (whether you like it or not), twitteraddiktoitunut, valokuvaamista, kirjoittamista ja erilaisia nettiropeja sekä myös puheropeja rakastava ihminen, joka ei kertakaikkiaan vaan osaa piirtää läheskään yhtä hyvin kuin Becca. Lisäksi asun katuvalogalaksissa, aivan kuten seuraavaksi itsensä esittelevä ihminenkin, siitä blogin nimi. Pidän myös valtavasti kynttilänvalosta, syksyn väreistä, kesäöistä, nuotiolla paahdetuista vaahtokarkeista, cokiksesta (ÒwÓ), musiikista (one direction, ed sheeran, the cab, little mix, p!nk, demi lovato), lukemisesta (varjojen kaupungit, nälkäpeli, j.r.r. tolkienin teokset, harry potterit, the host) ja elokuvista (pirates of the caribbeanit, this is us, lotr, nälkäpeli). Eli edelläolevista aiheista tulee luultavasti postauksia (paitsi 1Dstä koska muuten Becca murhaa mut julmasti (ENHÄN! Kirjota mitä lystää!). Tältä erää, heihei c:

 

Tässä Becca! Olen tosiaankin katuvalogalaksin asukki ja samaa ikäluokkaa kuin Em. Olen kirjoittamista rakastava lukutoukka ja voisin sanoa olevani hauska (Em varmasti kumoaa väitteen), olen myös tempperamenttinen, nauravainen ja väliajoin hyvin haikea.
Rakastan tähtiä ja näen niitä aivan liian vähän tässä katuvalogalaksissa. Niiden lisäksi suosikkeihin kuuluvat
hedelmät, sudet, linnut, cokis, pikku esineet(kivet, sulat, simpukat) ja meri.
Ajatukseni eivät pysy pitkään paikallaan, vaikka saatan viettää jopa tunteja vain ajatellen.
Voisia sanoa, että halutessani jaksan olla pitkäänkin paikallani, mutta kun pääsen vauhtiin niin minua ei pysäytä mikään! Pähkinänkuoressa: Rakastan piirtelyä, lukemista, tarinointia, pitkiä ja vakavia keskusteluja, tähtiä

 Lempilukemistooni kuuluvat: J.R.R Tolkienin tuotanto, Lumen ja jään maa-sarja, Pimeä nousee-sarja, Nokkosvallankumous, Harry Potterit ja Arthur Spiderwickin Luonto-opas(jossa upea kuvitus), Karikko...Nämä näin esimerkiksi.

 

Becca:

image-normal.jpg

Em:

SDC11461-normal.jpg

With love: Becca & Em