Tsau!

Näin joulun alla televisiossa alkaa kaiken muun ihanan joulu- ja talviohjelman lisäksi pyöriä niitä klassisen ärsyttäviä - tai suloisia - joulumainoksia. 
Kyllä, suloisia. Niitäkin löytyy. En tarkoita mitään gigantin mainosta, jossa touhotetaan kuinka äiti ilahtuu kun saa lahjaksi uuden kihartimen vain tällä ja tuolla summalla. Ne kyllä ärsyttävät. Mutta pakko on myöntää, että vuosien varrella ja tänäkin vuonna on kehittynyt suosikkijoulumainoksia, jotka ovat mielestäni aivan järkyttävän joulumieltä nostattavia ja suloisia. Kestosuosikkini on varmasti Coca Colan mainos, jossa pukki ajaa cokisrekallaan läpi kaupungin sytyttäen jouluvaloni mennessään. Toinen ihana mainos, jonka löysin tänä vuonna sattumalta The Voicen sivujen kautta, on sykähdyttävän suloinen The Bear & The Hare -mainos, joka on brittiläistavaratalo John Lewisin käsialaa. Myönnän herkistelleeni kunnolla ensimmäisellä katsomiskerralla, ja kyllä näin myöhemminkin jaksaa aina ihastua mainoksen "tarinan" suloisuudesta.
Mitkä ovat teidän suosikkimainoksianne?
Becca tässä hejssan! Itse en voi kauheasti sanoa katselevani mainoksia. On minullakin silti yksi tai kaksi suosikkia. Ensimmäinen The Bear & The Hare-mainos niinkuin Em jo omissaan mainitsi. Toinen on Jaffan mainos jossa on laulavia hedelmiä! Se on periaatteessa aika suloinen ;)

Jos haluatte itse nähdä miten kummallisten mainosten katseluun olemme sortuneet niin klikatkaa jotakin näistä:

John Lewis - tavaratalon älyttömän suloinen ja jopa herkkä joulumainos The Bear & The Hare

bear.gif-442085.jpg

Coca-Colan ihanan joulumieltänostattava mainos :)

coca%20cola_0.jpg

Jaffan söppänät hedelmät laulamassa ;)

safe_image.php?d=AQAlidNUAJak2ASc&w=377&
Hauskaa joulunodotusta; Em & Becca