"Hei Em, nyt se huone siistiksi! Siellä oli kaikenlaisia outouksia levällään, puoliksi syöty pipari ja muuta..." Ups. Ei käy silti tuota huomautusta kieltämään; olihan se huone aika epäsiistiin kuntoon jäänyt. No, pikaisesti pipari suuhun, lahjojen paketoinnista jääneet paperit ja nauhat omille paikoilleen, puuterisuti meikkipussiin ja lehdet pinoon. Kaiken kruunaavat tietysti ihanat lumihiutale-jouluvaloni, jotka hetken mielijohteesta napsautan päälle. Tyytyväinen hymy kohoaa kasvoille ja käsi kurottaa suoristamaan mummin viimelauantaisissa pikkujouluissa antaman Marc Jacobsin suunnitteleman cokispullon, jota en raaskinut heittää pois. Sen sijaan se sai paikkansa minijoulukuuseni viereltä, ikkunan edessä olevalla hyllyllä. Eivätpä nuo minun huoneeni joulukoristeet mitenkään kummoisia ole, pieni, mutta söpö limupullo (voiko sitä edes pitää koristeena?), minijoulukuusi, jouluvalot ja pari jouluista lumisadepalloa. Mutta kyllä ne saavat aikaan joulutunnelmaa ihan tarpeeksi, ainakin nyt toistaiseksi. Katsotaan sitten, ilmestyykö niitä ajan mukaa lisää ;)

Näin siis Em. Minä taas rakastan joulukoristeita ja sen kyllä huomaa! Verhot solmitaan punaisilla nauhoilla, sydäntyyny on ihan pakko löytää ja pähkinäkulho asetella suloisen pöytänliinan päälle. Ja tämähän on vasta alku!
Tässä nyt muutama koriste jotka olen sirotellut ympäriinsä:

Kuviajoojtn.joulu%20147-normal.jpg

Ikkunalautaa kaunistaa kynttelikköKuviajoojtn.joulu%20150-normal.jpg

Ja hämärään iltaan saa ihanan tunnelman muutamalla kynttilällä!

Kuviajoojtn.joulu%20155-normal.jpg

Pihalta löytyy useampikin lyhty.


Kuviajoojtn.joulu%20162-normal.jpg

Tonttu kuuluu lempikoristeisiini <3

Kuviajoojtn.joulu%20156-normal.jpg

Jaa-a, tämä nalle on niin suloinen ja tästä purkista hunaja vain maistuu tavallistakin paremmalta! Tämä kylläkin on esillä vuoden ympäri...

Kuviajoojtn.joulu%20149-normal.jpg
Nam! Nuo kyllä loppuvat yhtä nopeasti kuin hunajakin!