Heippa taas,

Becca tässä! Yhteen viikkoon mahtuu paljon tapahtumia ja tästä viikosta ei voi sanoa kuin sen, että stressitila nousee punaiselle hälyttävän nopeaa tahtia! Koulussa on jakso vaihtumassa mikä tarkoittaa sitä, että joka ikinen opettaja pitää kokeen ja vihkonpalautuksen...läksyjä unohtamatta!(Em tässä vieressä valittaa v-mäistä olotilaa...) Mut nyt loppu valitus ja siirrtyään pääaiheeseen: Uusiin ihaniin kirjoihin!

Yleensä me yritetään vinkata hieman vähemmän tunnettuja kirjoja, mutta The Host oli vaan niin älyttömän kekseliäs kirja, että se on pakko vähintäänkin mainita!

Tarina rakkaudesta joka ei suostu sammumaan
Näkymättömät tunkeilijat ovat valloittaneet maapallon. Ne ovat asettuneet ihmisten pään sisään ja vieneet heidän sielunsa. Suurin osa ihmiskuntaa on jo tuhoutunut, kun yksi viimeisistä jäljellä olevista ihmisistä, Melanie Stryder, napataan. Vaeltajaksi kutsuttu tunkeutuja otaa Melanien valtaansa, mutta tämä kieltäytyy luovuttamasta mieltään ja haihtumasta pois. Suojellakseen itseään Melanie alkaa ajatella ikävöimäänsä miestä, jonka uskoo yhä elävän. Melanien mielikuvat ovat niin vahvoja, että Vaeltaja alkaa kaivata samaa miestä. Melaniesta ja Vaeltajasta tulee tahtomattaan liittolaiset, kun he uhmaavat väistämätöntä ja etsivät miestä, jota he kumpikin rakastavat.

Mielestäni kirja oli mielenkiintoisella tavalla kirjoitettu. Jännittäviä ja lähes täysin odottamattomia juonenkäänteitä oli paljon, mutta pidin niistä. Melanin ja Vaelin välillä käydyt keskustelut ja Melanien muistot oli kirjoitettu ja kuvailtu hyvin, ja ylipäätään kirjaan oli helppo rakastua.
Kirjan loppu on hieman hämmentävä ja jää roikkumaan ilmaan; Kirjaan voisi helposti sen perusteella kirjoittaa jatko-osankin, mutta toisaalta se kävisi myös yksittäisestä romaanista. Mielestäni yksiosainen romaani kuulostaisi paremmalta, sillä aavistelen että joskirjasta tehtäisiin jatko-osa, ne tuntuisivat hieman pakotetuilta; vähän ylikeksittyä toimintaa, kuten omasta mielestäni twilighteissakin oli.

 

Becca tässä yhä...viikonalussa oli taas tavallinen - en osaa piirtää miksi edes yritän-masennus jonka lopputulos oli se, että päädyin yrittämään mallista piirtoa! Piirsin Emmin oikein nätin naaman (Em sanoo kuvan muistuttavan enemmän äitiään...). Take a look:

1374687_385666818203051_2016415236_n-nor

Ylipäätään Becca on yrittänyt realistisempaa piirtotapaa...mikä aiheuttaa paljon masennuksia ja raivareita...

 

Viikon biisit:

Avicii - Wake me up & Plan White T's - Hey there Delilah

Ylipäätään Becca on yrittänyt realistisempaa piirtotapaa...mikä aiheuttaa paljon masennuksia ja raivareita...Aiiivan ihania biisejä molemmat, eli siis pakko hehkuttaa ;D Juusiis yritetään tässä ajan kanssa kertoa teille miedän lempibiiseistä, kirjoista ja leffoista. Arvosteluja ja huomautuksia voi ilmestyä vähän vanhemmistakin teoksista, jotka ollaan löydetty vasta / löydetty uudelleen tai jotka on nyt ihan muuten vaan niin mahtavia että on pakko mainita. Mä voin pistää väliin jotain 1D huomautuksia (hih, koska Becca lupas olla tappamatta mua ♥) mutta pääasiassa en ehkä kiusaa teitä niillä. 

Ja juu, niin kuin Becca kertoikin on viikon stressi & vitutustaso  ollut aika tasaisen korkealla, ja multakin taisi mennä toi terkan koe aivan täydellisesti penkin alle. Sama meininki jatkuu ens- ja vissiin sitä seuraavankin viikon, joten stressi is going up ja tää bloggaaminen jää ehkä vähemmälle. Mä yritän jostain vetästä tänne ton kunnon bannerin ja muutenkin räpsiä joitain kuvia teidän lukijoiden iloksi (jos teitä nyt ylipäätään vielä siellä on xd). 

Ja hei juu! Toi Becan piirros musta... Not bad ha? okei, oikeesti näytän ehkä hieman nuoremmalta, mutta toihan on silti ihan loistava, myöntäkää se ;)

JA VIELÄ: niin, minä, Em, värjään yleensä nämä mun tekstit tälläseks tummanturkoosiksi koska se sattuu olemaan ihan vaan ihana väri ja siten te tiedätte kuka kirjoittaa milloinkin (Becca ilmeisesti pitäytyy valkoisessa pienillä höysteillä).

 

Ensipäivitykseen, Em & Becca ;)