Jou!

Hyvää jouluaatonaatonaattoa! Mitä olisikaan joulu ilman joulukuusta? Ei mitään, ainakaan meidän mielestämme!
Joulukuusenkoristelu on superkivaa hommaa eikö vain? Meistä ainakin!
Henkilökohtaisesti pidän pienistä, yksinkertaisista ja tuuheista kuusista :3 Helppoja koristella ja kauhean söpöjä...no, turha tässä mainostaa :)
Mäkin kyllä pidän sellaisista pienistä ja söpöistä mutta ehdottomasti aidoista kuusista - en mistään muovihököttimistä. Kuusen parhaita puolia on se jouluinen tuoksu ja tietysti koristelu! Piparminttutangot, joita voi tarpeen mukaan ei niin salaistesti ja vaivihkaa napsia ja syödä sekä ihanan koristeelliset lasipallot, joita äitini vaalii huolella. On niitä vuosien mitaan pari kyllä siitä huolimatta mennyt rikki... Suosikkejani niistä ovat kyllä ehdottomasti yönsiniset lasipallot, joita koristavat kultaiset glitterit ;3
Me kylläkin vietämme joulun muualla joten lahjoja ei kuusen alle ilmesty...piparminttutankoja vain oksille...

1506892_412275822208817_1789287453_n-nor

Meidän (Becan) kuusi siis tuossa yläpuolella :)

Mutta ajatella, jouluun on enää kaksi päivää! Huomenna hoituu viimehetken shoppailut pikkuveljen ( :o ) kanssa ja tämän blogikalenterin toisiksiviimeinen päivitys, eli niitä odotellessa!

Hyvää joulunodotusta; Becca & Em

 

P.S.
Törmäsin tälläiseen artikkeliin selatessani nettiuutisia, ja mielestäni tuo on aika suloista ja ihanan joulumieltänostattavaa! Hauskaa että joku jaksaa vielä tonttuilla tuolla tavalla! 

Artikkelin löydät tästä