Hejj :) Em täällä päätti tehdä taas tälläisen tarpeettoman päivityksen, kun ei ollut parempaakaan tekemistä. Näittää siltä, että tänne tulee useinkin valitettua kokeista, ja nytkin on stressitasot taas mukavan korkealla kun ensiviikoksi on lupailtu mantsan- ja kemmankokeita, ja tällä viikolla selvittiin niin tai näin hissasta ja fyssasta. No jaa, kaipa ne sitten pian on ohi, vaikka lähestyvä matikankoekin uhkaa... 

No, kun valittaminen on hoidettu, voi siirtyä seuraavaan aiheeseen; uhkaavasti lähestyvään jouluun ( ja sitä ennen olevaan isänpäivään, jonka muistin vasta tänään... ). Mä ja Becca päätettiin, että tänä vuonna hoidetaan kaikki pakolliset joululahjashoppausrituaalit alta pois mahdollisimman pian, ettei stressaa liikaa. Haaveissa olisi käväisä myös eräässä nimeltämainitsemattomassa kaupassa, jossa on aivan jumalaisen ihana jouluosasto, napsimassa vähän tunnelmakuvia tänne blogiinkin :) Nimeltämainitsemattomalla kaupalla tarkoitetaan siis tietenkin Stocmannia, jonka jouluosastolta (ainakin mun mielestäni) löytyy niin paljon ihania koristeita, herkkuja ja kaikkea muua mahdollista, että tekisi vain mieli ostaa koko paikka tyhjäksi. No, ehkei nyt ihan, mutta hyviä tarinoitahan sai liioitella, kuten Becca tuossa vähän aikaa sitten totesikin. Sitä sitten odotellessa :)

Ja HEI! Pianhan on tulossa muutaman odotetun ( mun ja Becan mielestä ainakin odotetun, luultavasti monen muunkin mielestä odotetun ) leffan ensi-iltoja! Nälkäpeli - Vihan liekit, on ainakin pakko nähdä, samoin tulossa oleva Hobitti 2 :) 

Loppuun vielä tungen pari linkkiä ihaniin lauluihin, joita teidänkin sietäisi kuunnella ;D

James Blunt - Bonfire Heart
Janet Devlin - Wonderful
OneRepublic - Counting Stars

Janet Devlin ei ole niin tunnettu laulaja, mutta tässäpä hieman perusinfoa: Janet on 1994 syntynyt, pohjois-Irlannista kotoisin oleva laulajatar, joka osallistui brittien X factoriin vuonna 2011 ja selvisi Live Show - kierrokselle, mutta putosi viikolla kahdeksan. Minä itse (Em) rakastan hänen suloista ääntään ja musiikkiaan :)

Hyviä syksynjatkoja; Em (& Becca)

P.S. Heh, saimmepa viimeinkin tälle blogille edes jonkinlaisen otsikkokuvan... Em etsi kuvan weheartit'stä ja muoksi sitä vähän. Hieman huonolaatuinenhan siitä tuli, mutta vaihtuu heti kun saadaan parempi kuva :D